Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Απτόητος ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, πήρε και Τεπετό!

Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, έχουν προκαλέσει αίσθηση στους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, ωστόσο αυτές δεν θα είναι οι μόνες!

Η διοίκηση των “κυανολεύκων” συμφώνησε και με τον Ισαάκ Τεπετό, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα των νεοφώτιστων.

Ο 33χρονος (09/10/1983) επιθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Ατρόμητο Διαβατού, στον οποίο μεταγράφηκε τον Γενάρη από τον Ολυμπιακό Χερσονήσου της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας και σταδιακά ανέβηκε σκαλοπάτια στην καριέρα του αγωνιζόμενος στις εθνικές κατηγορίες με Μακροχώρι, Τηλυκράτη, Ζάκυνθο, Χανιά, ΠΑΝΟ Μαλλίων και Αχιλλέα Καμαρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του σπουδαίου επιθετικού του Ισαάκ Τεπετού.

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλησε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή με την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» στην ομάδα που ετοιμάζουν το τεχνικό δίδυμο του Λευτέρη Κελεσίδη και Μάκη Γιαννόπουλου

Βιογραφικό

O Ισαάκ Τεπετος είναι 33 χρονών και την περσινή σεζόν το πρώτο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Χερσόνησο Ηρακλείου και μετέπειτα στον Ατρόμητο Διαβατού.

Ο Ισαάκ Τεπετός,ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας, οπού μετά πήρε μεταγραφή στην Ένωση Αποστόλου Παύλου ενώ μετά ακολούθησε μια πλούσια καριέρα σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής Ζάκυνθο, Χερσόνησο, Χανιά, Λευκάδα,Αχιλλέα Καμαρών.

Καλωσορίζουμε τον Ισαάκ στην οικογένεια του Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας και του ευχόμαστε να μην έχει τραυματισμούς και να έχει μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected