Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός – Άλκμααρ 2-1

Παρά τις ελλείψεις, το 2-1 του Παναθηναϊκού επί της Άλκμααρ έδειξε ότι οι διαθέσιμοι του Ουζουνίδη είναι σε καλό επίπεδο και πανέτοιμοι για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Σκόραραν ξανά οι Άλτμαν, Μολίνς.

Πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών του Europa League για τον Παναθηναϊκό απόψε κόντρα στην ΑΖ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε τις προθέσεις του, όπως και στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Χουλτ αριστερό μπακ, Κουλιμπαλί δεξιά, Μολέδο και Κουτρουμπής δίδυμο στα στόπερ. Κουρμπέλης και Ζέκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αριστερό χαφ ο Λουντ, δεξί ο Χατζηγιοβάνης, ο Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή ο Μολίνς σε διάταξη 4-4-1-1. Στο 70′ ο Ουζουνίδης έκανε τις πρώτες του αλλαγές. Καμπέσας, Ρέις και Κολοβέτσιος μπήκαν στο ματς ενώ οκτώ λεπτά αργότερα πέρασαν στον αγώνα οι Λουτσιάνο, Δώνης και Ευαγγέλου, με την διάταξη να αλλάζει σε 4-3-3. Στο 88΄ ο Εμμανουηλίδης αντικατέστησε τον Λουντ.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Η σύνθεση του ΠΑΟ : Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (71′ Κολοβέτσιος), Μολέντο (77′ Ευαγγέλου), Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης (71′ Ρέις), Χατζηγιοβάνης (71΄Καμπέσας), Λουντ (88′ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (77′ Δώνης), Μολίνς (77′ Λουτσιάνο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected