Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Εποχή Γκιέολ-Χι Τζανγκ στον Αστέρα!

Ο Γκιέολ-Χι Τζανγκ είναι και τυπικά παίκτης του Αστέρα! Ο Νοτιοκορεάτης εξτρέμ, που προέρχεται από τη Μπαρτσελόνα, υπέγραψε στην ομάδα της Τρίπολης.

Όπως αναφέρει το Sport24, είναι πλέον οριστικό. Ο Γκιέολ-Χι Τζανγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα. Ο 19χρονος εξτρέμ από τη Νότια Κορέα δοκιμάστηκε στην ομάδα της Τρίπολης, έπεισε για την αξία του, με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη Μασία, την περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Έμεινε ελεύθερος από τους “μπλαουγκράνα” και υπέγραψε στους “κιτρινομπλέ”. Ο Τζανγκ (γεννημένος στις 4 Απριλίου 1998) έχει παίξει με την Κ17 της χώρας του, έχει ύψος 1.75 και εκτός από τη Μασία έχει περάσει και από την Pohang Steelers, ομάδα της πατρίδας του.

Μάλιστα με τη Μπαρτσελόνα συμμετείχε την περασμένη σεζόν στο UEFA Youth League. Διέρρευσαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, που πιστοποιούν ότι η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε! Μένει να φανεί, όταν επισημοποιηθεί το deal, η διάρκεια του συμβολαίου του Νοτιοκορεάτη, που θα ενισχύσει τους Αρκάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Felicidades @gyeolhee_jang1 new player of @asterastripolisfc ???? #koreanfootball #footballagent #asteras #greeksuperleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LGT FOOTBALL DESTINY (@lgt_football_destiny) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected