Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στον Φίλιππο Μελίκης ο Κατσιγιαννόπουλος, κοντά και σε τερματοφύλακα!

Ξεκίνησε δυναμικά ο σχεδιασμός στον Φίλιππο Μελίκης, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνεις του νέου προπονητή της ομάδας Θεόδωρου Τέγου.

Οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν πριν λίγη ώρα με τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο, ένας ποδοσφαιριστής που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο 34χρονος (22/07/1983) επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από τον ΜΑΣ Βεργίνας, στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο (3 τέρματα) ενώ ξεκίνησε τη σεζόν στη Θύελλα Σταυρού, με την οποία πέτυχε ένα γκολ.

Τη σεζόν 2014/2015 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ΑΕ Χαρίεσσας στην Α1, με 13 γκολ στο ενεργητικό του ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα της ΑΕΠ Βέροιας και του Εθνικού Κλειδιού.

Με τη μεταγραφή του έμπειρου φορ, η επιθετική γραμμή του Φίλιππου αποκτά ένα ισχυρό δίδυμο παράλληλα με την παρουσία του Αντώνη Πιτσάβα.

Τέλος, η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένει την ελευθέρας του για να ανακοινωθεί και επίσημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected