Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μεταγραφές

Στο τοπικό της Πιερίας ο Νταμιάν Μπελόν!

Ιστορικής σημασίας μεταγραφή για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νταμιάν Μπελόν!

Ο 27χρονος (28/08/1989) Ελβετός μεσοεπιθετικός, δεν κατάφερε να βρει ομάδα τον τελευταίο χρόνο, έπειτα από τη θητεία του στη Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στην Σιανχμάι.

Ωστόσο, η μεταγραφή του στην ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας είναι εκ των πραγμάτων ηχηρή μιας και ο πρώην ποδοσφαιριστής των Σεντ Γκάλεν, Άστον Βίλα, Βαντούζ, Μπρουλ, Βέροιας, Παναιτωλικού, Αιγινιακού και Παναργειακού έχει 170 συνολικά επαγγελματικές συμμετοχές και 20 γκολ στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση που δημοσίευσε το Pieriasport :

“Η διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση νά ανακοίνωσή την έναρξη συνεργασίας με τον 28χρονο Ιβοριανο μέσο Damian Bellon με παραστάσεις premier league (Aston Vila) και στην super league με την φανέλα τού Παναιτωλικού για 3 χρόνια και τής Βέροιας αρχικά, με γεμάτες χρονιές και αρκετά γκολ ,στη συνέχεια είχε ένα σύντομο πέρασμα από Αιγινιακο στη football league και στον Παναρκαδικό για να καταλήξει στην Ταϋλάνδη για δύο χρόνια , πλέον ο παίχτης συμφώνησε και θα αγωνίζεται στήν ομάδα τού εθνικού νέου Κεραμιδίου και θα είναι προπονητής στης ακαδημίες όντας κάτοχος διπλώματος uefa a k uefa b, συνεχίζοντας τους στόχους τού συλλόγου στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής με προπονητές αναγνωρισμένης αξίας (Ταβουξης Στεφανος) και γνώση του αθλήματος.

Damian bellon σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και ανυπομονούμε να σε απολαύσουμε στα γήπεδα τής Πιερίας και ευχόμαστε στον στόχο τής ανάδειξης των ελπιδοφόρων νεαρών παιχτών μας να βάλεις και το δικό σου λιθαράκι. VAMOS!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected