Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Εργοτέλη στον Πανηλειακό!

Ένα ακόμη σπουδαίο μεταγραφικό deal του Πανηλειακού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Γκοτσούλια.

Ο 27χρονος (15/03/1990) αμυντικός με καταγωγή από την Πάτρα, έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Παναιγιάλειο και Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκοτσούλια.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 15/3/1990) Πατρινός αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, προτού μετακομίσει στον Παναιγιάλειο, συνδέοντας το όνομα του με αυτό της ομάδας καθώς στο Αίγιο έμεινε για έξι συνεχόμενες σεζόν αγωνιζόμενος σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική. Με τη φανέλα του Παναιγιάλειου όλα αυτά τα χρόνια, κατέγραψε στην Γ΄ Εθνική συνολικά 39 συμμετοχές και 2 γκολ και στην Β’ Εθνική 83 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου κεντρικού μέσου ήταν ο Εργοτέλης, στον οποίο αγωνίστηκε όλη την περσινή περίοδο και βοήθησε τους Κρητικούς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να πάρουν την άνοδο στην Football League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ομάδας με τον μάνατζερ του, Στέλιο Βραδέλη για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

O Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected