Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μόνο 1-0 ο Παναθηναϊκός, που θα μπορούσε να “καθαρίσει” την πρόκριση!

Μετά από ένα μεστό-για τα δεδομένα της εποχής- παιχνίδι ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα επί της Καμπάλα στο “Απόστολος Νικολαϊδης” αλλά επικράτησε… μόλις με 1-0 της αντιπάλου του. Σκόρερ από τη βούλα του πέναλτι ο Μολίνς, δοκάρι και πολύ χαμένη ευκαιρία ο Λουντ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε τις ξεκάθαρες προθέσεις του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκού, δεν θα μπορούσε να μην εμπιστευθεί τους έντεκα, με τους οποίους δούλεψε αρκετά και τους έδωσε τον περισσότερο χρόνο, με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.

Ο Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουλτ, δεξί ο Κουλιμπαλί και ο Μολέδο με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Κουτρουμπής έχει τεθεί νοκ-άουτ. Κουρμπέλης και Ζέκα το δίδυμο στην άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό «φτερό» ο Λουντ, δεξί ο Χατζηγιοβάνης, ο Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης του 4-4-1-1 ο Μολίνς. Η Καμπάλα ξεκίνησε με τους Μπεζοτόφσκι, Γκουρμπάνοφ, Στάνκοβιτς, Βέρντιντουμπ, Μπουλχούις, Μαλόνε, Χουσεϊνοφ, Χάλινταϊ, Μονρόζ, Όζομπιτς και Νταμπό.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (70′ Καμπέσας), Λουντ, Άλτμαν (87′ Δώνης), Μολίνς (70′ Λουτσιάνο).

ΓΚΑΜΠΑΛΑ (Ρομάν Χριχορτσούκ): Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βερνιντούμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Μαλόουν (77′ Κονέ), Χιουσεΐνοβ, Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Όζομπιτς, Νταμπό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected