Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Μυλοποτάμου, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Η αγωνιστική σεζόν 2017118 άνοιξε και επίσημα νια την ΑΕ Μυλοποτάμου, η οποία πραγματοποίησε πριν από λίγο την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο του Περάματος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Όπως αναφέρει το rethymnosports, ανάμεσα στους 28 «παλιούς» και νέους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο Βούλγαρος Ζλατίνοφ, το τελευταίο απόκτημα της μυλοποταμίτικης ομάδας.

Επίσης στο γήπεδο βρέθηκαν και οι υπόλοιποι 8 νεοαποκτηθέντες Τάσος Χρυσοστομίδης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Περικλής Μηνάς, Αλμπι Λένι, Δημήτρης Μυρθιανός, Γιάννης Βιτώρος και Νίκος Μποτωνάκης.

Παράλληλα, στο γήπεδο ήταν και οι Φώτης Μπάτσι (είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2015116 στην Επισκοπή), Κέβιν Κατσόλι Σοκόλ (επιθετικός) και Τάσος Εμπρικίδης (δεξί μπακ), οι οποίοι τσεκάρονται από τον Νίκο Κωτσοβό, αλλά και παίκτες από τα τμήματα υποδομής (Μανόλης Παπαγιαωάκης, Γιώργος Μακρυδάκης, Πολυζώης Μοσχονάς). Φυσικά, πριν από την «σέντρα» της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Ιωάννη Αλεξανδράκη, εφημέριο της ενορίας Περάματος.

Παράλληλα, στο γήπεδο του Περάματος βρέθηκε και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, με τον Πρόεδρο Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, τον Α’ Αντιπρόεδρο Νίκο Στεφανάκη, τον Β’ Αντιπρόεδρο Γιάννη Γαζανό, τον Γενικό Γραμματέα Τίτο Χνάρη, τον Ταμία Δημήτρη Κουρyιαντάκη και τον Πρόεδρο Επιτροπή Τμημάτων Υποδομών και Μικτών Ομάδων Νίκο Μαρκουλιδάκη.

Τέλος να επισημάνουμε πως οι προπονήσεις από την Πέμπτη θα συνεχιστούν στο γήπεδο του Μελιδονίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected