Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ολυμπιακός Βόλου, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Τις βάσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου της περιόδου 2017-18 βάζουν από την Κυριακή στη Σαμαρίνα Γρεβενών ο Μιχάλης Ζιώγας μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες της ομάδας, που ήταν 24, όταν αναχώρησαν από τον Βόλο την Κυριακή, αφού ακολούθησαν την αποστολή και οι Καραγκιολίδης, Βαρούχας, με τον τελευταίο να μην ανακοινώνεται ακόμη επίσημα.

Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr, στην προετοιμασία ενσωματώθηκε και ο Ευθυμιάδης, με τον 26χρονο επιθετικό χαφ να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, αφού εκεί που θεωρούνταν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει, ανατράπηκαν τα δεδομένα και ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μέχρι στιγμής στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Χατζόγλου, Βαρούχας, Ανδρέας Κόκκας, Αγγελής, Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος, Βασίλιεβιτς, Θέος, Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Δήμος Κόκας, Φραγκογιάννης, Αλαμάνης, Σέττος, Σεχολάρι.

Σκοπός είναι, όταν οι ερυθρόλευκοι τελειώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους να θέλουν μόνο ελάχιστες προσθήκες, γα να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Στο προπονητικό κέντρο, όπου βρίσκεται η βολιώτικη ομάδα, δε θα διεξαχθεί κάποιο φιλικό κι έτσι το πρώτο τεστ θα είναι στον Βόλο στις 12 Αυγούστου με τον Παγασητικό, το οποίο φυσικά θα είναι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, καθώς ο αντίπαλος θα είναι αδύναμος, με την προοπτική ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει ν’ ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του και από το γεγονός ότι όλοι δείχνουν θέληση να δουλέψουν σκληρά και βλέπει πως η διοίκηση κάνει το παν, για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Ικανοποίηση υπάρχει και από το προπονητικό κέντρο, τόσο για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όσο και για τις γενικότερες παροχές κι έτσι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουλέψουν κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Μπορεί λοιπόν η ομάδα να άργησε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της, αλλά βρήκε πολύ γρήγορα τον βηματισμό της κι φαίνεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ότι υπάρχει πληρότητα σε όλες τις γραμμές, αν και σίγουρα οι τελευταίες πινελιές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected