Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Ξεκίνησαν τα…βάσανα στη Νίκη Βόλου, με 29 παίκτες παρόντες στην πρώτη προπόνηση της Νίκης, οι τέσσερις εκ των οποίων δεν ανακοινώθηκαν και αναμένεται ενημέρωση από τη Δ.Ε. αν θα κλείσουν.

Ο ένας απ’ αυτούς είναι ο Μπαξεβάνος, που έγινε γνωστός από τη θητεία του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ τα ονόματα των άλλων τριών είναι Αναστασιάδης, Τσιγαρίδας και Λάιος, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά παραπάνω στοιχεία παρά μόνο ότι έχουν την εμπειρία των εθνικών κατηγοριών. Πάντως σκοπός είναι να παρακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι υπόλοιποι ήταν οι Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Βαγγέλης Ράπτης, Παύλος Τασιάς, Νίκος Σφονδυλιάς, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης, Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, Γιάννης Βέργος, Νίκος Παπαδήμας, Δημήτρης Δημολιός, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Σέναντ Μπάιριτς, Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, Άντον Ντόλγκι, Αντρίι Γιάγκοβλεφ και επτά ποδοσφαιριστές από τους Νέους Αθλητές Νίκης, οι Αλέξανδρος Σιώμος, Γιάννης Κουτσούκης, Σέλντι Νάνο, Περικλής Χρηστίδης, Φίλιππας Βλάχος, Θοδωρής Κουκουτής και Γιώργος Φλώρος, που θα παρακολουθήσουν τις προπονήσεις. Να τονιστεί ότι ο Χρήστος Τζιώρας δεν προπονήθηκε και είναι ο 30ος παίκτης που έδωσε το παρών αλλά μόνο στην παρουσίαση.

Άπαντες οι παίκτες άκουγαν το όνομά τους από τον Γιώργο Μαστρογιάννη και χαιρετούσαν τον κόσμο, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και παίρνοντας θέση στο κέντρο του γηπέδου. Πριν τους παίκτες παρουσιάστηκε το προπονητικό επιτελείο, δηλαδή οι Φάντζιο Μπούις, Στέφανος Ξηροφώτος, Ανδρέας Γεωργίου και Χρήστος Κοντοβάς, αλλά και οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα, δηλαδή οι φροντιστές Μανόλο, Γ. Καραγεωργόπουλος, Γ. Σύψας και ο φυσικοθεραπευτής Γ. Λεπίδας.

περισσότερες φωτογραφίες στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected