Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Ο προπονητής του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο προγραμματισμός και οι πρώτες μεταγραφές

Στις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις προχώρησε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Αναλυτικά :

“Με χαμηλό προφίλ, μεθοδικότητα και στοχευμένες κινήσεις, όπως άλλωστε είναι η τακτική των Απολλωνιστών τα τελευταία χρόνια, οργανώνεται ο “ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ” ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς όπου φυσικά φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει. 

Διοικητικά μπορεί ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Γιάννης Θεοδωρίδης να αποχώρησε από επικεφαλής, εντούτοις παραμένει στο Δ.Σ. από άλλη θέση, ενώ γίνονται κάποιες διαδικαστικές συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα τον αντικατάσταση και θα ηγηθεί φέτος της νέας προσπάθειας και ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μέσα από το προηγούμενο Δ.Σ. Ένα Δ.Σ. που θα πλαισιωθεί και από νέα πρόσωπα κάποια μάλιστα εκ των οποίων θα είναι και παλιοί ποδοσφαιριστές. Το αργότερο πάντως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θ΄ ανακινηθεί όλη η νέα σύνθεση του Δ.Σ. 

Στον τεχνικό τομέα συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ μαζί με τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ (ο τελευταίος βρίσκετε στο τεχνικό τημ διαρκώς τα τελευταία χρόνια) με την προετοιμασία να ορίζεται η έναρξή της στις 21 Αυγούστου, μετά την πρόθεση της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ να ξεκινήσει και φέτος το πρωτάθλημα στις 7/8 Οκτωβρίου. Ήδη έχουν προγραμματιστεί να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης των χώρων των αποδυτηρίων, ενώ θ΄ ανανεωθεί και ο Ιματισμός της ομάδας 

Στον αγωνιστικό τομέα χαρακτηριστικό των πρωταγωνιστικών στόχων της ομάδας , είναι η παραμονή της συντριπτικής πλειοψηφίας του περσινού κορμού της ομάδας. 

Ξεκινώντας από τις “σημαίες” του Απόλλωνα : Σκαπέδρα, Τσιρακίδη, Παπαδόπουλο Γ. το βαρύ πυροβολικό, επιθετικό Καραγιάννη, και φυσικά τους πολύ ελπιδοφόρους της νέας γενιάς, Μιχαηλίδη Πέτρο, Μωυσίδη, Γαβριηλίδη, Σερβετά, Γκόγκοu, Τσιόπτση. Σε συζήτηση για την παραμονή του στην ομάδα βρίσκεται και ο Βούλγαρης. 

Στον μεταγραφικό τομέας ο Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση ναανακοινώσει την απόκτηση του 33χρονου έμπειρου αμυντικού Λάζαρου Ορφανίδη από τον Κεραυνό Επισκοπή Ημαθίας, τον 17χρονο επιθετικό, μέλος της μικτής Πέλλας Παρασκευά Δημόπουλο από τον Άρη Λιπαρού, τον 32χρονο μέσο Σταύρο Παυλίδη από την Φορτούνα 66 Ντόρτμουντ Γερμανίας, την επιστροφή του τερματοφύλακα Καρακούτση Παναγιώτη, ενώ βρίσκετε σε συζητήσεις και πολύ κοντά στην απόκτηση ορισμένων ακόμη έμπειρων αλά και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, η ανακοίνωση των οποίων θα γίνει μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Στον τομέα των αποχωρήσεων έχουν ήδη αποδεσμευτεί οι Κουτρούμπαλος, Θεοδωρίδης, Μιχαηλίδης Παν., Κίτσας, Βασιλείου, ο Αντωνιάδης σταματάει το ποδόσφαιρο (θα ασχοληθεί διοικητικά με την ομάδα) ενώ ο Βαμβακίδης πιθανότατα θα δοθεί σε ομάδα της Κομοτηνής, καθ΄ όλη την διάρκεια των σπουδών του στην εκεί σχολή της Γυμναστικής Ακαδημίας. 

Τέλος ανακοινώνεται στους φίλους του Απόλλωνα ότι ξεκινάει η κυκλοφορία των Καρτών Διαρκείας τα οποία για μία ακόμη χρονιά κοστίζουν 50 ευρώ έκαστος και η προμήθειά τους θα βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο όσο ποτέ άλλωστε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected