Κατηγορίες
Basket

Μια ακόμη χρονιά στήριξης των Ανταλλακτικών “Φωτιάδη” στον ΑΟΚ Βέροιας

Μία επιχείρηση με πολύ σημαντικό παρελθόν στήριξης και αρωγής στον αθλητισμό της Ημαθίας, είναι τα Ανταλλακτικά “Φωτιάδης” με έδρα τη Βέροια.

Ένας από τους συλλόγους στους οποίους η εταιρία βρίσκεται δίπλα του για μια ακόμη χρονιά είναι και ο ΑΟΚ Βέροιας και για το λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη στήριξη της, ειδικότερα φέτος που θα αγωνιστεί σε μια εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά :

“Για μια ακόμη σεζόν, η εταιρία των Ανταλλακτικών “Φωτιάδης”, βρίσκεται δίπλα στον ΑΟΚ Βέροιας!

Οι Μπάμπης και Αντώνης Φωτιάδης στέκονται και πάλι αρωγοί της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση της ομάδας, που φέτος θα αγωνιστεί μετά από χρόνια σε μια Εθνική Κατηγορία.

Μια χρονιά για την οποία άπαντες στον σύλλογο περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και για το λόγο αυτό, αυτές τις μέρες και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, “λειάνουν” το έδαφος ώστε όλα να κυλήσουν ομάδα, πάντα μέσα στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Ένα μότο για το οποίο έχει βάλει το δικό της λιθαράκι και η διεύθυνση των Ανταλλακτικών “Φωτιάδης”, την οποία η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας ευχαριστεί θερμά για την τεράστια στήριξη για ακόμη μία σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected