Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (photos+δηλώσεις Μουρτζίλα)

Στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας βρέθηκε σήμερα το SportsUp, για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις προσπάθειες του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Ο Κώστας Μουρτζίλας, στη δεύτερη χρονιά του στον “πράσινο” πάγκο, καλείται να διαχειριστεί ένα αρκετά συμπαγές ρόστερ αλλά ταυτόχρονα και “γεμάτο” καθώς αυτή τη στιγμή αριθμεί 38(!) ποδοσφαιριστές. 

Άλλωστε και πέρσι, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν από τις ομάδες που χρησιμοποίησαν συνολικά πάνω από 25 παίκτες καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δείγμα της πλούσιας “πηγής” επιλογών τόσο από το έμψυχο δυναμικό όσο και από τα τμήματα υποδομής. 

Το ίδιο πράττει και φέτος ο σύλλογος, καθώς πέντε παίκτες από το εν λόγω τμήμα εντάχθηκαν στο ανδρικό και συνάμα με τις προσθήκες παικτών, ο έμπειρος τεχνικός “τρίβει τα χέρια του” (και…πονοκεφαλιάζει ταυτόχρονα) για την πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις.

Εξαιρετική είναι την ίδια ώρα και η προεργασία για το καθιερωμένο τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπαλόγλου (με την αρωγή και οργάνωση του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Γιώργου Ντόβα), το οποίο φέτος θα έχει μια πιο ιδιαίτερη μορφή καθώς έχουν κληθεί τόσο η Κ17 του ΠΑΟΚ (η οποία και αποδέχτηκε την πρόσκληση) όσο και ο ΦΑΣ Νάουσα, ενώ θα συμμετέχουν παράλληλα η Νέα Γενεά Νικομήδειας και ο Άρης Παλαιοχωρίου.

δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Κώστα Μουρτζίλα

και ΕΔΩ φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση

(για τεχνικούς λόγους, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες του facebook)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected