Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η καθοριστική μέρα για το μέλλον της Δόξας Λιανοβεργίου

Η 16η Αυγούστου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Δόξας Λιανοβεργίου, όχι μόνο στην Α1 Ερασιτεχνική αλλά και γενικότερα ως σύλλογος.

Μπορεί αρχικά να υπήρξε ένα κλίμα αισιοδοξίας με την πρόσληψη του Μπάμπη Κούρα και την ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης για την ανανέωση 8 ποδοσφαιριστών, ωστόσο ακολούθησαν διάφοροι εσωτερικοί “τριγμοί”, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα τέλμα και μάλιστα αρκετά επικίνδυνο για το μέλλον του συλλόγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να συνεχίσει η Δόξα στην Α1 Ερασιτεχνική, θα συναντηθούν την Τετάρτη 16/8 για να δουν αν μπορεί να βρεθεί ο τρόπος για να δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Τα δελτία που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα και με τα συγκεκριμένα, δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ομάδα για τέτοιο επίπεδο και γίνονται μεγάλες προσπάθειες να βρεθούν παίκτες (έστω και τελευταία στιγμή) ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο ρόστερ.

Αν συμβεί το μοιραίο, προκύπτει αυτόματα το εύλογο ερώτημα τι θα γίνει με τις θέσεις του υποβιβασμού στην Α2 Ερασιτεχνική, καθώς ήδη έχει εξαλειφθεί μία θέση με τη μη συμμετοχή της ΑΕ Αλεξάνδρειας (με τη γνωστή ιστορία της μεταβίβασης του ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής) που εκ των πραγμάτων καταλαμβάνει τη 16η του σχετικού πίνακα.

 
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected