K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟΚ Κ20 0-2 (photos+vid)

Πολύ δυνατό τεστ για τον ΦΑΣ Νάουσα, που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που αποτελεί τον προθάλαμο της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, με εξαιρετικούς παίκτες και πολύ…τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη είχαν καλά διαστήματα στην αναμέτρηση και σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν τους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάουσας.

Πριν και μετά την αναμέτρηση, το κεντρικό πρόσωπο ήταν αδιαμφισβήτητα ο Πάμπλο Γκαρσία, προπονητής της Κ20 του “δικεφάλου”, ο οποίος δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί μαζί του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, με παίκτες που κάλλιστα θα μπορούσαν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο και με κορυφαίους στον αγωνιστικό χώρο τους Χατζηδίμπα και Διαμάντη, που ξεχώρισαν από την ομολογουμένως ποιοτική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά τον ΦΑΣ Νάουσα, το σίγουρο είναι πως θέλει ακόμη δουλειά κι αυτό είναι το συμπέρασμα που γενικότερα ισχύει για τις ομάδες της Γ Εθνικής, που έχουν ακόμη 29 μέρες μέχρι την έναρξη της σεζόν. Αρκετές βέβαια από αυτές (και πιθανώς ο ΦΑΣ) αναμένεται να δώσουν αγώνα για την 1η φάση των κατά τόπους Κυπέλλων, ωστόσο οι περισσότεροι προπονητές θα δουν αυτά τα ματς ως μέρος της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Χατζόπουλο και Κωτσόπουλο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε γρήγορα και βγήκε με αξιώσεις στα καρέ του Γρηγοριάδη.

Στο 29′ κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Μιχαηλίδης επωφελήθηκε από τη λάθος τοποθέτηση των αμυντικών του ΦΑΣ μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά, ο Γρηγοριάδης προσπάθησε να αποκρούσει αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

δείτε το γκολ ΕΔΩ

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο ΦΑΣ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, το σλάλομ όμως που επιχείρησε από αριστερά ο Κωτσόπουλος, δεν είχε ευτυχή κατάληξη (δεν βρέθηκε κάποιος στο γύρισμα του επιθετικού του ΦΑΣ) ενώ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Τζοβάρα απέκρουσε ο Γρηγοριάδης.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες είχαν τις επιθετικές προσπάθειες για ένα ακόμη τέρμα, το οποίο σημείωσε τελικά ο Γκαργκαλατζίδης για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Επόμενο φιλικό για τον ΦΑΣ Νάουσα, αύριο την ίδια ώρα (18.00) στο ΔΑΚ με τον Πανθηραϊκό, τον οποίο αντιμετώπισε ο συντοπίτης Αχιλλέας την Πέμπτη στον Άγιο Νικόλαο.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Ιασωνίδη.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Κωτσόπουλος, Νίκου, Χατζόπουλος, Μουρίκι, Μουρατίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μτσελισβίλι, Παντζαρτζίδης, Ντινόπουλος, Νομικός, Καψάλης, Μαντώς, Ευθυμιάδης, Μποβάκης, Δίντσης, Τόσιος και Κερμανίδης.

ΠΑΟΚ Κ20 : Μούτσα, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μίσκοβιτς, Διαμαντής, Κόζακ, Χατζηδίμπας, Δούμτσης, Χατζηστράβος, Τζοβάρας. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννακίδης, Ζίβα, Μανιώτης, Αηδωνίδης, Βρακάς, Γκαργκαλατζίδης.

*για τεχνικούς λόγους, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες του facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected