Κατηγορίες
Super League 1

Με το καλημέρα η πρώτη γκέλα του ΠΑΟΚ

Στην πρώτη του απόπειρα για νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σκόνταψε. Άριστα στημένος ο Λεβαδειακός, πήρε με σχετική άνεση το 0-0 από τον Δικέφαλο του Βορρά. Δεν απείλησε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ που πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια στο ξεκίνημα.

τη σκιά της τραγικής είδησης του άδικου χαμού του οπαδού του Δικεφάλου, Χρήστου, Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ, έκαναν τη δική τους πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να εκπλήσσει με τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, καθώς ξεκίνησε βασικούς τους Δημήτρη Λημνιό και Εργκους Κάτσε, δύο παίκτες που μέχρι πρότινος δεν ήταν στα πλάνα του προηγούμενου προπονητή. 

Από την άλλη ο Ζοζέ Ανιγκό που έκανε το δικό του ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα, “φόρτωσε” άμυνα και μεσαία γραμμή, παρατάσσοντας την ομάδα του με σύστημα 5-4-1, έχοντας έξι νέα πρόσωπα στη βασική του ενδεκάδα. 

το φιλμ της αναμέτρησης στο SDNA

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΙΓΚΟ): Επασί, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Μητρόπουλος, Νιάς, Ζαραδούκας (86′ Αμαράλ), Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ (88′ Καψάσκης), Μπραντάο (82′ Σίλβα), Γιακουμάκης

ΠΑΟΚ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57′ Σάκχοφ), Λημνιός (62′ Μπίσεσβαρ), Μακ, Ενρίκε (68′ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected