Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Που το πάει η…κυρία με τα 52 σερί ματς αήττητη;

Η Σέλτικ ξεφεύγει στην 1η θέση της σκοτσέζικης Premiership, με το τρία στα τρία μετά από το 2-0 επί της Κιλμάρνοκ. Έχασε κι άλλους βαθμούς στη Γλασκόβη η Ρέιντζερς.

Όπως αναφέρει το sport24, η κυριαρχία της Σέλτικ διατηρείται και τη νέα σεζόν, αφού η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έκανε το τρία στα τρία φέτος, με τη νίκη 2-0 στην έδρα της Κιλμάρνοκ, παραμένοντας αήττητη εντός των συνόρων για 52ο διαδοχικό παιχνίδι.

Παρότι παρατάχθηκαν με έξι αλλαγές στο βασικό σχήμα, οι “Καθολικοί” είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Τομ Ρόγκιτς, ο οποίος έβγαλε δύο ασίστ στο τέλος των δύο ημιχρόνων, ώστε Τζέιμς Φόρεστ και Κάλουμ Μακγκρέγκορ να χριστούν σκόρερ.

Η Ρέιντζερς απέτυχε να κάμψει την αντίσταση της Χαρτς και έμεινε στο 0-0, πετώντας κι άλλους βαθμούς στο “Άιμπροξ”, μετά από την ήττα 2-3 από τη Χιμπέρνιαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Τζον Σούταρ, μάλιστα, θα μπορούσε να βάλει μπροστά στο σκορ τις “καρδιές”, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Αλφρέντο Μορέλος είχε ακυρωθέν γκολ λόγω οφσάιντ για τους “Διαμαρτυρόμενους”. Ο Μπρούνο Άλβες λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του απομακρύνθηκε στη γραμμή της εστίας, ενώ και ο Κένι Μίλερ είχε ευκαιρία για τη Ρέιντζερς στο 2ο ημίχρονο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected