Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μία μόνο εκκρεμότητα για να ντυθεί στα πράσινα ο Ινσούα!

Οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 26χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, Εμάνουελ Ινσούα, για τα επόμενα τρία χρόνια, με την Ουντινέζε να διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του ως ποσοστό μεταπώλησης. Ποια εκκρεμότητα υπάρχει.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Εμάνουελ Ινσούα είπε οριστικά το “ναι” στον Παναθηναϊκό για 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας (ύψους 250 χιλ. ευρώ ετησίως) και με δεδομένη τη συμφωνία του τριφυλλιού με την Ουντινέζε, ο Αργεντινός αριστερός μπακ, προβάρει ήδη την πράσινη φανέλα και ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές στο συμβόλαιό του.

Το “deal” του Παναθηναϊκού με την ιταλική ομάδα δεν εμπεριέχει χρηματικό αντίτιμο, πλην όμως η Ουντινέζε διατήρησε ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης σε χρονικό ορίζοντα τριετίας που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στο 40%. 

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει σχετίζεται με τα χρήματα που οφείλονται στον Ινσούα από την Ουντινέζε στη διάρκεια της παρουσίας του στην ιταλική ομάδα και αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγμάτευση προκειμένου να βρουν τη λύση και να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού στον Παναθηναϊκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected