Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Το SportsUp στην “πρώτη” των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (photos+δηλώσεις)

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που φέτος θα αγωνιστούν στη Β Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου κατέπληξε τους πάντες με την περσινή αξιοθαύμαστη πορεία της στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και μετά από μια αήττητη πορεία με πάνω από 70 γκολ ενεργητικό, κατέκτησε την άνοδο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τα κορίτσια συγκεντρώθηκαν σήμερα (21/8) στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας και παρά τις αρκετές απουσίες (το ρόστερ της ομάδας απαριθμεί 25 παίκτριες), ο Γιάννης Γιάννου έδωσε τις πρώτες κατευθύνσεις, μέσα από μια προετοιμασία που θα κρατήσει έξι περίπου εβδομάδες.

Παράλληλα, θα προγραμματιστούν τέσσερις τουλάχιστον φιλικές αναμετρήσεις, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και η απονομή του τίτλου για την περσινή κατάκτηση της 1ης θέσης, που λογικά θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στην εξέδρα του γηπέδου έδωσε το παρόν και η Ασημίνα Δεληγιαννίδου, η οποία αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τραυματισμό και θεώρησε σκόπιμο να μη ρισκάρει κάποια υποτροπή. 

δείτε φωτογραφίες από την “πρώτη” ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected