Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιστρέφει και πάλι στα…αστέρια ο Ολυμπιακός!

Με δεύτερη νίκη κόντρα στη Ριέκα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, όπου θα αγωνιστεί για 18η φορά!

Χάρη σε γκολ του Μάρκο Μάριν στο 25ο λεπτό του αγώνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε για δεύτερη φορά της Ριέκα (αυτή τη φορά με 1-0 εκτός έδρας) και έκλεισε θέση για τους “χρυσούς” ομίλους του Champions League.

Στόχος επετεύχθη! Ο Ολυμπιακός πέρασε με άριστα τα προκριματικά του καλοκαιριού κι επιστρέφει στους ομίλου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι»… εκτοξεύονται στ’ «αστέρια» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και γράφουμε εκτόξευση γιατί θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου 30 (και κάτι ψιλά) εκατομμύρια ευρώ. Γιατί ο Ολυμπιακός θα πάρει τους 4.000 πόντους για την δική του βαθμολογία. Επειδή με αυτή την πρόκριση η Ελλάδα ανεβαίνει στην 12η θέση της UEFA.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ριέκα (Τόμας Κεκ): Σλούγκα (50′ Πρσκάλο), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Βέσοβιτς, Μπράνταριτς (78′ Ματέι), Μαλές, Γκοργκόν (61′ Κβριτς), Μίσιτς, Εμπερ, Γκαβράνοβιτς

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης (61′ Φιγκέιρας), Ρομαό (80′ Φορτούνης), Ζιλέ, Οτζίτζα, Μάριν (66′ Σεμπά), Καρσελά, Μπεν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected