Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Εντυπωσίασε ο Ανδρικόπουλος και κέρδισε το συμβόλαιο!

Ένα πολύ μεγάλο βήμα για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του διαδρομής, έκανε ο νεαρός Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής Βλάσης Ανδρικόπουλος.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, ο πρώην άσος της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και της Πύδνας Κίτρους, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και σε ηλικία 18 ετών, θα αποτελέσει έναν από τους κεντρικούς αμυντικούς του Αιγινιακού στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο γεννημένος 26/04/1999 νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Πιερίας, θα είναι κάτοικος Αιγινίου για τα 3 επόμενα χρόνια, έχοντας κερδίσει τους ανθρώπους του Αιγινιακού που μιλούν με κολακευτικά λόγια για την αξία του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως είναι ίσως ο πρώτος 18χρονος που υπογράφει απευθείας επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Πιερίας, χωρίς πρώτα να περάσει απο τα τμήματα εκπαίδευσης (Κ20). Κι όλα αυτά σε έναν σύλλογο που είναι πολύ προσεκτικός και πολύ επιλεκτικός στην επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών!

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Βλάσης Ανδρικόπουλος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με την Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ξεκινώντας να μαζεύει εμπειρίες οι οποίες σίγουρα θα του φανούν χρησιμότατες στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected