Γ Εθνική / Τοπικά

Κατέκτησαν το Super Cup οι Πόντιοι (photos)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, η Αθλητική Ένωση Ποντίων κέρδισε και το Super Cup ΕΠΣ Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην Κοζάνη, με σκορ 1-0.

Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 96ο λεπτό ο Μάκης Λιάμης, με κοντινή προβολή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δημητριάδη.

Επόμενο σταθμός για τους «Πόντιους» η Γ Εθνική Κατηγορία!

προστά σε περίπου 250 φιλάθλους, Α.Ε. Ποντίων και Κοζάνης συναντήθηκαν με έπαθλο το Σούπερ Καπ της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Το παιχνίδι από τις δύο ομάδες ήταν μέτριο ποιοτικά, ενώ η πολύ ζέστη στην ατμόσφαιρα επηρέασε τους παίχτες που αγωνίσθηκαν. Μπορεί ο κόσμος να μην απόλαυσε θέαμα, αλλά είδε από κοντά το πρώτο επίσημο ματς των δύο Συλλόγων.

Από τη μία πλευρά η Κοζάνη ήταν πιο κινητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας έξι τελικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κωφίδη, ενώ από την άλλη η Αθλητική Ένωση Ποντίων είχε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά να βγάλει τελικές φάσεις για γκολ.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ποντίων: (Γιάννης Σαμαράς) Κωφίδης, Ντούκα, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης, Λιάμης, Μετικάνος, Ακριτίδης(19’ Κεϊσίδης), Παπαγαθονίκου(70’ Μπατμάς), Σαββούδης(76’ Ζαγκουντίνος), Κεΐσογλου(60’ Χατζηκωνσταντίνου)

ΦΣ Κοζάνη: (Βασίλης Παπαδόπουλος) Κοκκινίδης, Παπαδόπουλος, Φωλίνας, Αντωνιάδης, Πουλατσόγλου, Τσικόπουλος(93’ Μαλούτας), Νάνος(71’ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Πουτογλίδης, Τραυλός, Δούμας(71’ Καζαντσίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected