Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΦΑΣ Νάουσα – Luftetari 2-0 (photos)

Πολύ καλή εμφάνιση για τον ΦΑΣ Νάουσα, κόντρα σε μια ομάδα που τερμάτισε 4η πέρσι στη πρώτη κατηγορία (Kategoria Superiore) της Αλβανίας.

Η ομάδα του Mladen Milinkovic, που προετοιμάζεται αυτή την περίοδο στα Τρία – Πέντε Πηγάδια ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν (πρώτο παιχνίδι στις 9/9 με αντίπαλο την Τέουτα εκτός έδρας), αγωνίστηκε μεν με τους αναπληρωματικούς, ωστόσο έπεσαν πάνω σε μια ομάδα καλά οργανωμένη και με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία.

Οι γηπεδούχοι, μετά από ένα “μουδιασμένο” ξεκίνημα, ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Με τις προσπάθειες των Τούφα από αριστερά και Ζούρκου από δεξιά, ο ΦΑΣ προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στις αντίπαλες πτέρυγες, χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας (Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος και Μουρατίδης σε πολύ καλή μέρα), οι “κυανόλευκοι” δεν κινδύνεψαν καθόλου.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ έγιναν αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν, ο ΦΑΣ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη, χάρη στα τέρματα των Αργύρη Τούφα και Κώστα Κωτσόπουλου.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους “κυανόλευκους”, την Τετάρτη 30/8 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρίκι, Μουρατίδης, Κωτσόπουλος, Ντινόπουλος, Νίκου. Αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτίδης, Δίτσης, Παντζαρτζίδης, Νομικός, Καψάλης, Ευθυμιάδης, Μαντώς, Τόσιος, Παπουτσίδης, Κερμανίδης, Μτσεντλισβίλι.

Lufterari : Ruci, Nasif, Yanko, Elinaj, Toledo, Ramadani, Hozha, Plici, Zogaj, Kasa, Ahmetaj. Αγωνίστηκαν και οι Gaba, Zijai, Qyrani, Roko, Rroca, Abazaj

*σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected