Κατηγορίες
Super League 1

Ξέσπασε ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα!

Μπορεί με τη λήξη του ημιχρόνου να παρουσιάστηκαν και πάλι…σύννεφα στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ξέσπασε!

Η νίκη ήταν μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ μετά τον ευρω-αποκλεισμό από την Έστερσουντ και την πήρε με άνεση κόντρα στην Κέρκυρα, με το 3-1 να αδικεί μάλιστα τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν να επιστρέψει στις νίκες. Να αφήσει πίσω του τον βαρύ και ντροπιαστικό αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Από αυτή την άποψη άγγιξε το άριστα στην άδεια και έρημη Τούμπα απέναντι στην Κέρκυρα.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα πέντε επίσημα παιχνίδια, όπου οι ξένοι είχαν σχεδόν το απόλυτο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά υπάρχουν τρεις Ελληνες παίκτες στο αρχικό σχήμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λόγω και των αρκετών προβλημάτων (Βαρέλα, Λέοβατς, Ενρίκε, Κάνιας), προχώρησε σε ένα εκτεταμένο rotation με  πολλές αλλαγές και αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς με τρεις Ελληνες (Μαλεζά, Λημνιό, Πέλκα).

Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι Ρέι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς και Λεβέκ στο ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στο κέντρο οι Κάτσε και Σάχοφ σε ρόλο εσωτερικών μέσων, με τον Πέλκα να έχει επιτελικά καθήκοντα και στην επίθεση ήταν οι Κάμπος, Λημνιός και Πρίγιοβιτς.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Χριστοφοράκος, δεν είχε στη διαθέσιμους τους τραυματίες Μπαλάφα, Σοϊλέδη και Τουράμ, παρατάσσοντας τους «Φαίακες» με 4-4-2.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λεβέκ (65′ Πούγγουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Λημνιός (58′ Μακ), Κάμπος, Πέλκας, Πρίγιοβιτς (79′ Κουλούρης)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος (62′ Μπάουμαν), Ντιόγο, Σιόντης, Νούνες (53′ Επστάιν), Ντουάλα, Ζορμπάς (76′ Μεληκιώτης)

*φωτ. από paokfc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected