Κατηγορίες
Super League 1

Το 2×2 ο Πανιώνιος!

“Λίρα εκατό” τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, που για μια ακόμη χρονιά δείχνει πως βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο.

Χάρη στα γκολ των Χατζισαφί και Λάμπρου, ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη σε ένα… ντέρμπι που πέρασε μηνύματα.

Όπως αναφέρει το contra.gr, το ματς μεταξύ Πανιωνίου και Απόλλωνα Σμύρνης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν ιδιαίτερο. Κι αυτό γιατί οι δύο ομάδες έχουν κοινές ρίζες από Μικρά Ασία κι έτσι οι οπαδοί τους κάθισαν δίπλα δίπλα στις κερκίδες ή και ανάμεσα. Μια σπάνια εικόνα που δεν συναντά κανείς συχνά σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και με μεγαλύτερο σκορ από το 2-0. Την αρχή των τερμάτων έκανε ο Χατζισαφί στο 39ο λεπτό. Ο Μασούντ έδωσε στον Λάμπρου, αυτός με τη μία έδωσε αριστερά στον Χατζισαφί, ο οποίος επιτέθηκε κατά μέτωπο από αριστερά, πέρασε Παπάζογλου – Μάατσεν, μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε και το 2-0 από τον Λάμπρου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο ματς. Ο άσος του Πανιωνίου ντρίμπλαρε τον Κούρο, έπαιξε το 1-2 με τον Ντουρμισάι, βρέθηκε απέναντι στον Τσόβιτς μέσα στην περιοχή, πλάσαρε εξαιρετικά και σκόραρε. Κάπως έτσι ο Πανιώνιος έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι και φέτος θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στην περσινή σεζόν.

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (62′ Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας (87′ Σαραμαντάς), Λάμπρου, Ντουρμισάι (80′ Γεσίλ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος (70′ Μενδρινός), Χουάρες, Μπαμπιάρζ (87′ Ελμπάζ), Κονέ, Μάατσεν (46′ Αλμπάνης), Ανιέτε, Καστιγέχος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected