Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δεν μπορεί χωρίς τον…Βραζιλιάνο του ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού στην Ημαθία, πραγματοποίησε πριν λίγο ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν κύκλο που κλείνει καθώς, μετά από 574 μέρες ακριβώς (21/1/2016 έμεινε ελεύθερος με προορισμό τον ΦΑΣ Νάουσα), ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον θα φορέσει και πάλι τα “κιτρινομπλέ”!

Η διοίκηση του ΓΑΣ έψαχνε τον τελευταίο καιρό έναν παίκτη που θα βοηθήσει μεσοεπιθετικά (ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Κώστα Βούλγαρη) και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, έφτασε πολύ κοντά στον Μάρκος ντος Σάντος της Δόξας Δράμας, ο οποίος όμως επέλεξε για οικογενειακούς κυρίως λόγους να αγωνιστεί κοντά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Αμβρυσσέα Διστόμου Βοιωτίας.

Ο 34χρονος (07/07/1983) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που πλέον λογίζεταιΈλληνας μετά από τόσα χρόνια παραμονής στη χώρα μας, επιστρέφει στο ορεινό χωριό του Βερμίου μετά την παρουσία του τόσο στον ΦΑΣ Νάουσα όσο και (μέχρι πρότινος) στον Κεραυνό Επισκοπής.

Η αλλαγή πλεύσης όμως στους “κοκκινόμαυρους” αλλά και η μη ένταξη του σε ομάδα της περιοχής στην οποία προπονούνταν το τελευταίο διάστημα, έφεραν τον ΓΑΣ στο…κατώφλι του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε στο Ροδοχώρι από τις 4/6/2015 έως και τις 21/1/2016.

Περιττό να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά πως στην εν Ελλάδι καριέρα του έχει καταγράψει πάνω από 200 επαγγελματικές συμμετοχές, 47 τέρματα με τους Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θρασύβουλο, Διαγόρα Ρόδου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικό Αστέρα, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου και Πανελευσινιακό ενώ τη σεζόν 2014/2015 έπαιξε στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Δωτιέα Αγιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected