Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακεδονικός Φούφα 0-0 (photos)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τον Μακεδονικό Φούφα στην Ημαθία.

Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της απονομής του τίτλου του πρωταθλητή στους “πράσινους”, που μετά από αρκετά χρόνια θα αγωνιστεί ξανά σε εθνική κατηγορία.

Ο Μακεδονικός, των Ημαθιωτών Γιάννη Κερλίδη (προπονητής) και των Δημήτρη Ασλαμπάλογλου και Μανώλη Γκελοσάνι (σε Καμπανιακό και Εορδαϊκό πέρσι) θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γ Εθνική και (όπως όλες οι ομάδες) αγωνιούν σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθούν για τη σεζόν 2017/2018.

Η σημερινή αναμέτρηση κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παιχνίδι πρωταθλήματος, μιας και οι δύο προπονητές επέλεξαν τους ποδοσφαιριστές που (μέχρι στιγμής) προκρίνονται για το αρχικό σχήμα στις επίσημες υποχρεώσεις.

Τα δυνατά μαρκαρίσματα αλλά και οι λίγες σχετικά φάσεις, χαρακτήρισαν την αναμέτρηση και το συμπέρασμα από το σημερινό φιλικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένο για τους δύο τεχνικούς, που είδαν σαφώς περισσότερα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Τράντο

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Πετκάκης, Κίτσας Λ., Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ. Αγωνίστηκαν και οι Τσουλχάι, Βλάχος, Τσιρίδης, Νικολαΐδης, Σαμαράς, Περπερίδης, Παπαδόπουλος, Μηνούδης, Πατρίκας, Ευθυμίου, Αραμπατζής

Μακεδονικός Φούφα : Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Πιρίτζαους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος, Καλογιαννίδης, Γκελοσάνι, Τοπάλης, Ματούλας. Αγωνίστηκαν και οι Χάιτας, Κοπατσάρης, Φωτιάδης, Δούφας, Τζότζιος, Βλαδίκας, Πολυχρονιάδης

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected