Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο νέος προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας!

Άμεσα βρήκε τον αντικαταστάτη των Γιαννόπουλου-Κελεσίδη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας!

Η διοίκηση των νεοφώτιστων ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά την πρόσληψη του Γιώργου Ευτηριάδη, ο οποίος εργάστηκε πέρσι στη Νέα Γενεά Νικομήδειας, ομάδα που μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο 40χρονος (10/11/1976) τεχνικός, με αξιόλογη πορεία ως ποδοσφαιριστής (μεταξύ άλλων σε Μακροχώρι, Εδεσσαϊκό, Βέροια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΑΟΚΙ Κεφαλλονιάς, ΑΕΠ Βέροιας, ΜΑΣ Βεργίνας, Αχιλλέα Νεοκάστρου και Ατρόμητο Διαβατού), ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο, μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Ανδρέα Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση τού Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Γιώργος Ευτηριάδης. Ο πρώην τεχνικός της Νέα γενεά Ν.Νικομηδειας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και συμφώνησε σε όλα με τον Πρόεδρο και την διοίκηση και από αύριο αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Σύσσωμη η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας και του εύχεται καλή επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected