Κατηγορίες
Football League

Σας…γελάσανε πως οι μεταγραφές του ΑΟΤ ολοκληρώθηκαν!

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως οι μεταγραφές για τα φετινά Τρίκαλα έχουν ολοκληρωθεί, σήμερα (7/9) ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Θανάση Ντίνα!

Ο 27χρονος (12/11/1989) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από την Κομοτηνή, βρέθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ετήσιο συμβόλαιο που του πρότεινε η διοίκηση.

Στις αρχές του Ιούλη έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά, όπου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια (34 συμμετοχές), ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟ, της Ξάνθης και της Ζακύνθου

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ντίνα. Ο 28χρονος (12/11/1989) μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ξάνθη.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (www.aotrikala.gr), το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τόνισε: «Η υγεία που βγάζει η ομάδα και η φιλοσοφία της, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση και έπειτα από το ραντεβού μου με την διοίκηση φτάσαμε εύκολα σε συμφωνία.

Γνωρίζω τους περισσότερους συμπαίκτες μου όπως γνωρίζω και τις ικανότητες τους και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και παιχνίδι παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε.

Η Football League είναι ένας μαραθώνιος και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τον φέρουμε στο πλευρό μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected