Κατηγορίες
Basket

Αποκαλύπτονται στους φιλάθλους της Ημαθίας οι Αετοί Βέροιας!

Λίγες μόνο ημέρες μετά την (ουσιαστικά) ίδρυση του, ο Καλαθοσφαιρικός Σύλλογος “Αετοί Βέροιας” ξεκινά τις υποχρεώσεις του με το πρώτο ματς Κυπέλλου!

Ο νεοσύστατος σύλλογος της Ημαθίας, με πρόεδρο τον Σίμο Γαβριηλίδη, προπονητή τον Ντάνη Τυριακίδη και με ρόστερ 12 παικτών θα πατήσει για πρώτη φορά παρκέ σε επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα με αντίπαλο τον συντοπίτη Ζαφειράκη Νάουσας.

Οι “ασπρόμαυροι” θα υποδεχτούν το Σάββατο 9/9 και ώρα 18.00 την ομάδα της Νάουσας, που αγωνίζεται στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Μια αναμέτρηση που οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά (έδρα το ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου) αλλά και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών της νεότευκτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Και να που τόσο σύντομα, έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Αετών Βέροιας!

Αύριο Σάββατο, στο ΔΑΚ Βικέλας (18.00) η νεοσύστατη ομάδα της Ημαθίας υποδέχεται τον συντοπίτη Ζαφειράκη Νάουσας για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του την νέα προσπάθεια των Αετών και να χειροκροτήσει τους παίκτες που θα φορέσουν για πρώτη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα!

Σας περιμένουμε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected