Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Μανιδάκη!

Ο Παναγιώτης Μανιδάκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τσικλητήρα Πύλου.

Ο 22χρονος (22/06/95) ακραίος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην ομάδα Κ-16 του Ατρόμητου Αθηνών, ενώ χρίστηκε και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Εκεί τον ανακάλυψαν Ιταλοί σκάουτερ και τον Νοέμβρη του 2012 η Μπρέσια κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο και τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή.

Η συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο κράτησε μόλις έναν χρόνο και τον Ιούλιο του 2013 ο ΟΦΗ κατάφερε να τον εντάσσει στην ομάδα Κ20 του συλλόγου, δίνοντας μάχη με πολλές ομάδες.
Δεν άργησε όμως να γίνει επαγγελματίας και το Σεπτέμβρη του 2014 εντάχθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Ακολούθησαν ο ΠΑΟ Κρουσώνας και ο Αστέρας Βάρης, ενώ τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η προοδευτική.

Πληροφορίες του sport365 αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που διακρίνεται για την ταχύτητα του και την εκτελεστική δεινότητα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected