Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 1-5


Σπουδαία εμφάνιση του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου στον Άγιο Γεώργιο, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου επικράτησε με το εμφατικό 5-1 του Απόλλωνα και προκρίθηκε πανηγυρικά στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ημαθίας.

Το 0-0 του πρώτου μέρους δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση το τι θα επακολουθούσε, με τον Άρη να ελέγχει μεν το παιχνίδι χωρίς όμως να φανερώνει τις διαθέσεις του. Οι “πράσινοι” από την άλλη πλευρά αγωνίστηκαν με τον Θανάση Λιάτσο κάτω από τα δοκάρια, μιας και για διάφορους λόγους δεν υπήρχε τερματοφύλακας στην αποστολή.

Μέσα σε ένα τέταρτο στις αρχές του δευτέρου μέρους, η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των φιλοξενούμενων, καθώς στο 49′ ο Δημήτρης Μωραΐτης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, στο 55′ ο ίδιος παίκτης “έγραψε” το 2-0 και στο 63′ ήταν η σειρά του Γιώργου Δαρδακούλη (μετά από ασίστ του Τάνη) να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 69′ ο Απόλλων μείωσε το σκορ με τον Σαρκατζή, που επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας, ωστόσο ο Άρης είχε την απάντηση και στο 77′ ο νεοαποκτηθέντας Αντωνιάδης πέτυχε το 1-4.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 82′ ο Θοδωρής Δημούλτσης, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Λιάτσος, Σαντίνι, Πρόιος, Μιχαηλίδης (79′ Γκαλαΐτσης), Ορφανίδης, Ρόκο (82′ Κουτούλης), Γερμάνης, Τουλουμτζής, Σπυρίδης, Καριπίδης (70′ Κουλουριώτης), Σακρατζής (82′ Παπαδίνας)

Άρης Παλαιού Σκυλίτσίου : Αντιφάκος, Κουτσιάδης, Καραβασίλης, Αντωνιάδης (79′ Δημούλτσης), Κολεσίδης (69′ Λαζός), Μωραΐτης Δ., Μωραΐτης Γ., Δαρδακούλης, Τάνης, Μάρτος, Κίτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected