Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΦΑΣ Νάουσα  0-6

Επιβλητική εμφάνιση από την ομάδα της Νάουσας στα Παλατίτσια, κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παρακάτω.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στο σημερινό παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και σίγουρα, η απόφαση της ΕΠΟ να επαναφέρει τις ομάδες της Γ Εθνικής στα τοπικά Κύπελλα, φαίνεται πως δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη…

Οι “κυανόλευκοι”, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με τα τελευταία φιλικά παιχνίδια και με τον νεοαποκτηθέντα από την Καβάλα, Γρηγόρη Κυζιρίδη στο αρχικό σχήμα, έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και προηγήθηκαν 0-4 στα πρώτα 45 λεπτά.

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε για τον ΦΑΣ ο Τρύφων Νίκου, που πέτυχε χατ-τρικ ενώ τον ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Χατζόπουλος, Ζούρκος και Μαντώς.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Ντόβα στο 26ο λεπτό, που σε μια ανύποπτη φάση του “γύρισε” ο αστράγαλος και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Παλατίτσια : Τότσκας, Μοσχόπουλος, Κακαγιάννης Η., Χαλίλι (53′ Ταχτατζής), Τσαπράνης Φ., Κακαγιάννης Σ., Δαλλόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόβας (26′ λ.τ. Κωτούλας), Τσαπράνης Θ., Κακαγιάννης Β.

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Ζούρκος (55′ Καψάλης), Μαντώς, Γιαννόπουλος, Δίντσης, Μουρατίδης, Νίκου, Μουρίκι (37′ Τόσιος), Κυζιρίδης (46′ Ντινόπουλος), Χατζόπουλος (73′ Μτσελντισβίλι), Παντζαρτζίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected