B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου 3-0 (photos)

Χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα τρία τέρματα, ο Εθνικός Κλειδίου επικράτησε με 3-0 του Αχιλλέα Νεοκάστρου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ημαθίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των “κυανόλευκων”) είχε την υπεροχή καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα μετά από μια ώρα στο ματς, επαναφέροντας τις…καρδιές των φίλων τους στις θέσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” πάλεψαν για την πρόκριση, κράτησαν σθεναρά μακριά από τα καρέ τους τα αντίπαλα ατού, όμως από τη στιγμή του τέρματος του Γιάννη Αθανασιάδη, κατέρρευσαν.

Το δοκάρι του Σωτηράκη στο 49’…προειδοποίησε τους φιλοξενούμενους και 15 περίπου λεπτά αργότερα, ο Αθανασιάδης επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας μετά από εκτέλεση κόρνερ και με τη βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 77′ και πάλι μετά από στημένο, ο Σερμπίνης αυτή τη φορά με κεφαλιά “κρέμασε” τον Τσάκαλο ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 85′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με τέρμα που σημείωσε ο Σωτηράκης, ο οποίος βγήκε στην κόντρα και πλάσαρε σωστά τον Τσάκαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Τράντο
Ιατρός αγώνα : Μητσινοκόλης Χ.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Βασιλείου, Παρασχόπουλος (84′ Μηνούδης) Κιρκιλιανίδης, Ταμπουράς (83′ Λουκάς), Καλυβιώτης, Σερμπίνης, Αθανασιάδης Η., Σωτηράκης, Κεχαγιάς Σ. (60′ Αθανασιάδης Γ.), Αναδόλου, Πλέσκας (79′ Βελικούδης Δ.).

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Τσάκαλος, Μηλιώτης, Αράπος, Παράσχος, Τριανταφύλλου, Κίτσα (46′ Τσιούρας), Γατόπουλος, Παρσόπουλος, Λουκανόπουλος, Μπαρτζώκας, Πίσιος.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected