Κατηγορίες
Super League 1

Επιτέλους νίκη ο ΠΑΟ!

Και ενώ ο προβληματισμός και η διοικητική αβεβαιότητα καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ανταποκρίθηκαν θετικά και κατέκτησε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ένα μήνα μετά τη σέντρα του πρωταθλήματος κι έπειτα από τρία σερί χαστούκια, ο Παναθηναϊκός ένιωσε τη γλύκα της πρώτης νίκης (1-0 τον Απόλλωνα)! Η κεφαλιά-γκολ του Άλτμαν ήταν ό,τι καλύτερο κρατούν οι «πράσινοι» από ένα ματς που και πάλι προβλημάτισαν.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σημάδια βελτίωσης κόντρα στον Απόλλωνα και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να βρει και ένα δεύτερο γκολ αν ήταν πιο ουσιαστικοί οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια. Τελικά η κεφαλιά του κορυφαίου Όμρι Άλτμαν έφτανε στους «πράσινους» για να σπάσουν το ρόδι και να ξεκολλήσουν από τους μηδέν βαθμούς…

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής (73′ Σιλά), Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (46′ Λουτσιάνο), Άλτμαν, Λουντ, Μολίνς (66′ Τσάβες)

Απόλλων: Τσόβιτς, Ντάσιος, Κοντοές, Κύργιας, Βαλλιάνος (73′ Μενδρινός), Μπιτζιμίν, Κονέ, Μπάμπιαρζ, Αλμπάνης (77′ Ελμπάζ), Σιατραβάνης (61′ Μάντσεν), Καστιγέχος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected