BET

Οι προτάσεις του ΕλΒΕΤικού σουγιά για το στοίχημα (Δευτέρα 18/9)

Φίλες και φίλοι καλησπέρα.

Είμαι ο ΕλΒΕΤικός Σουγιάς και από σήμερα και κάθε μέρα (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα σας προτείνω 2-3 σημεία τα οποία πιστεύω πολύ μέσα από τη μελέτη και σεις δεν έχετε παρά να τα λάβετε υπόψη, ΧΩΡΙΣ να τα θεωρείται στάνταρ.

Παράλληλα θα ξεκινήσουμε ένα “καζινικό” όπως το ονομάζω ποντάρισμα, διαλέγοντας τρεις ομάδες από οποιοδήποτε πρωτάθλημα επιθυμούμε, διατηρώντας πάντα αυτήν στο ύψος του πονταρίσματος.

Θα το εξηγήσω παρακάτω…

Να σημειώσω πως δεν θα παραθέτω κωδικούς από το Κουπόνι του ΟΠΑΠ, γιατί πολύ απλά ο καθένας κάνει την επιλογή του…

Πάμε όμως για αρχή στις σημερινές μου προτάσεις :

Σουηδία / Superettan

Helsingborg – Varbergs BoIS —-> Over 2.5 : Μόνο νίκη επιθυμούν οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στο -5 από την 3η προνομιούχο θέση. Το ίδιο και για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο για διαφορετικό λόγο μιας και απέχουν μόλις ένα τρίποντο από τα play out. Θα ανοιχτούν αμφότερες για το γκολ, στο 1.85 βρίσκουμε την απόδοση στη bet365

Τουρκία / TFF 1. Lig

Eskişehirspor – Ümraniyespor —-> Over 2.5 : Δυνατά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα του Ανδρέα Βασιλόγιαννη, πρώην παίκτη της Λαμίας. Σε 4 παιχνίδια έχει 9 βαθμούς (τα 3 over) και αντιμετωπίζει μια ομάδα που δεν άρχισε όπως υπολόγιζε έχοντας μόλις 2 βαθμούς σε 4 ματς (9 γκολ παθητικό). Στο 1.75 βρίσκουμε την απόδοση στη Stoiximan

Ρωσία / Premier Liga

Zenit – FK Ufa —– > Over 1.5 γηπεδούχου : Στην πρώτη θέση με συγκάτοικο την Κράσνονταρ η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, έχει σημειώσει 16 τέρματα σε 9 ματς. Η Ούφα έχει καλή συγκομιδή (10 βαθμούς σε 9 ματς) και δέχεται ένα γκολ σε κάθε ματς. Στην έδρα της Ζενίτ όμως τα πράγματα είναι δύσκολα… Στο 1.50 η απόδοση στη bet365

Αναλυτικά :

Helsingborg – Varbergs BoIS —-> Over 2.5

Eskişehirspor – Ümraniyespor —-> Over 2.5

Zenit – FK Ufa —– > Over 1.5 γηπεδούχου

Το “καζινικό” μας στοίχημα

Προσωπικά είμαι λάτρης των ισοπαλιών και ένα από τα πιο αγαπημένα στοιχήματα είναι το λεγόμενο “καζινικό” με τον διπλασιασμό του πονταρίσματος.

Στην προκειμένη περίπτωση, είναι υποχρεωτικό να ακολουθούμε μία ομάδα της επιλογής μας και να περιμένουμε την ισοπαλία της. Τα πρωταθλήματα που (γνωρίζετε και σεις) φέρνουν συχνότερα το “Χ” είναι αυτά της Ιταλίας Β, της Ελλάδας αλλά και της Γαλλίας Β.

Για το λόγο αυτό, βάζω στη μπάνκα μου 200 (υποτιθέμενα ευρώ) και με αυτά θα προσπαθήσω σε βάθος χρόνου να δημιουργήσω πορτοφόλι.

Οι ομάδες που εγώ θα επιλέξω είναι :

Novara (Serie B)

ΠΑΣ Γιάννινα (Super League)

AC Ajaccio (Ligue 2)

Για να μη σας μπερδέψω με νούμερα και στατιστικές, σας παραθέτω τους επόμενους αγώνες των ομάδων, επιλέγοντας πάντα την ισοπαλία. Την επόμενη φορά που θα τις δούμε στο αγωνιστικό πρόγραμμα θα σας εξηγήσω τι θα πράξουμε.

Άρα :

19/9 Spezia Calcio – Novara  Χ (απόδοση 3.00)  —-> ποντάρισμα 10€
18/9 PAS Giannina – Panionios GSS  Χ (απόδοση 2.90) —> ποντάρισμα 10€
19/9 AC Ajaccio – Valenciennes FC  Χ (απόδοση 3.10) —>ποντάρισμα 10€

Υπόλοιπο ταμείου 170€

Καλή επιτυχία σε όλους και όλα με μέτρο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected