Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Άνοιξε…λογαριασμό ο Πλατέλλας για τον Άρη!

Με το γκολ του επιθετικού τους οι κίτρινοι επικράτησαν εκτός έδρας του Παναιγιαλείου (1-0) και έκαναν ιδανική αρχή στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Μπορεί ο Άρης να μην ικανοποίησε με την απόδοσή του, ήταν, όμως όσο ουσιαστικός χρειαζόταν για να πετύχει το στόχο του. Σ’ αυτό φυσικά βοήθησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Όπως αναφέρει το metrosport, η ομάδα του Σπανού αντιμετώπισε προβλήματα από το πρέσινγκ των γηπεδούχων μην μπορώντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα.

Φάνηκε από το πρώτο λεπτό πως το παιχνίδι θα ήταν πολύ δυνατό. Νεύρα σε κάθε μονομαχία, πολλά λάθη και ελάχιστες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Άρη και του Παναιγιάλειου δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και το… μηδέν ήταν απόλυτο λογικό ως αποτέλεσμα με τη λήξη του 45λεπτου.

Οι δυνατές μονομαχίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Σόουζα, Γεωργακόπουλο να μεταφέρονται στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουσή τους στον αέρα και οι δύο ομάδες έψαχναν τη μία καλή ευκαιρία για να φτάσουν στο γκολ. Την βρήκαν και οι δύο αλλά την εκμεταλλεύτηκε μόνο ο Άρης.

Αφού στο 65’ ο Σταματής δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον Αναγνωστόπουλο, ο Πλατέλλας που είχε μπει σαν αλλαγή για τον Άρη, έδειξε άμεσα την ποιότητά του. Στο 68’ πήρε την πάσα από τον Διαμαντόπουλο και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Αυτό το γκολ αρκούσε στον Άρη για να πάρει τη νίκη και να ανέβει στην πρώτη θέση του ομίλου του στο Κύπελλο.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Στίκας, Ιντζίδης, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους (74΄ Κοκκόρης), Καζναφέρης, Σκαρτσίλας (80΄ Κοντοχρήστος), Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος (59΄ Σταματής).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα (52΄ Παυλίδης), Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος, Στεφάνοβιτς (61΄ Πλατέλλας), Πασάς (89΄ Μπούρμπος), Διαμαντόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected