Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ζωντανά στο “Draw” Cafe!

Η 5η «στροφή» της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ένα σπουδαίο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά και το ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια ποδοσφαιρική ομάδα αφιερωμένη στους φανατικούς του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος καλείται ν’ αποφασίσει για τα πρόσωπα στην επίθεση αλλά και το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, με πίεση ο Χάσι στον Ολυμπιακό έπειτα και από τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του, ωστόσο, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να το πιστέψουν και να πάρουν το ντέρμπι με την αξία τους.

Η αγωνιστική ημέρα, πάντως, ανοίγει με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, Novasports2). Ο «δικέφαλος του βορρά» αναμένεται να εμφανιστεί με αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ώστε ν’ απολαύσει την όποια φρεσκάδα μπορούν να του δώσουν τα νέα πρόσωπα. Δίχως τον Ναδάλες που δοκίμασε στη Νέα Σμύρνη αλλά δεν κατάφερε να δείξει έτοιμος, θα παρουσιαστεί ο ΠΑΣ στο γήπεδο της Τούμπας.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται (18:15. Novasports2) την ΑΕΛ με στόχο να σταματήσει την απώλεια βαθμών, αφού προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες σε πρώτάθλημα (2) και Κύπελλο, έχοντας μάλιστα σταματήσει στο ίδιο σκορ σε όλα αυτά τα ματς (1-1)! Χωρίς Σιώπη και Μπαντή παραμένει η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Δίχως νίκη παραμένει τη φετινή σεζόν η ομάδα του Κάμπου, έμεινε στην ισοπαλία (0-0) με τον Ατρόμητο πριν από μια εβδομάδα, ωστόσο, μεσοβδόμαδα βρέθηκε στη Λεωφόρο όπου και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με το τελικό 2-0 για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Το άλλο ματς που κάνει σέντρα ίδια ώρα με το Πανιώνιος – ΑΕΛ, είναι αυτό της Κέρκυρας κόντρα στον Λεβαδειακό (18:15, Novasports3). Οι νησιώτες δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη που είχαν πετύχει απέναντι στον Παναθηναϊκό πριν από δύο εβδομάδες, μένοντας στο 0-0 με τον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική και γνωρίζοντας ήττα από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Κόντρα στους Φαίακες, η ομάδα της Λιβαδειάς έχει παραμείνει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, έχει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη και μάλιστα, το «τρίποντο» ήρθε στο τελευταίο χρονικά ματς για τη SuperLeague χάρη στο 1-0 επί της Ξάνθης. Στο Κύπελλο αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έβαλε μεν δύσκολα, όμως έπαιξε ρόλο και η αναποτελεσματικότητα της ομάδας του Λουτσέσκου που εν τέλει έφτασε στο υπέρ της 2-1. Ιωάννου και Τριποτσέρης οι απόντες από τα μετόπισθεν των δύο ομάδων…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague:

Σάββατο 23/9

Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς 0-1

Ατρόμητος – Λαμία 3-0

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 2-0

Κυριακή 24/9

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)

Κέρκυρα – Λεβαδειακός (18:15)

Πανιώνιος – ΑΕΛ (18:15)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected