Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Άρης Παλαιοχωρίου 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων, έδρα στην οποία ορίστηκε το σημερινό παιχνίδι από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Αχιλλέας Νάουσας, μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Επισκοπή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο κόντρα σε μια ομάδα που ξεκινά δυνατά τη φετινή σεζόν και δείχνει άκρως ανταγωνιστική.

Το συγκρότημα του Γιώργου Απόσογλου είχε και πάλι σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, ήταν καλά διαβασμένη στο παιχνίδι του αντιπάλου και περιόρισε αισθητά τα ατού των “κυανολεύκων”.

Οι φάσεις (και λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου) ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, με την πιο κλασική να σημειώνεται στο 81′ όταν ο Αναστάσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από πάσα του Παναγιώτη Κούκλα, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε προσέκρουσε στο δοκάρι του Κερμανίδη.

Ο Αχιλλέας είχε δύο περιπτώσεις σε μακρινά σουτ στο πρώτο μέρος (με εκτέλεση φάουλ του Μπράτση στο 17′ και σουτ του Βλαχοδήμου στο 25′) ενώ στο 34′ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σακελλάρη εντός περιοχής, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει συνέχεια στο ματς.

Ίδια περίπου η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Άρη να έχει ως στόχο να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Θεοδωρίδη και τον Αχιλλέα να αναζητά τρόπους να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των “κιτρινόμαυρων”.

Στο 56′ ο Βακαλίδης έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι αλλά η κεφαλιά του Καραμεταξά κατέληξε άουτ, ενώ στο 62′ το σουτ του Παρθενόπουλου στην κίνηση, ανάγκασε τον Θεοδωρίδη να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα.

Ο Άρης από την άλλη πλευρά, ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τον ταχύτατο Αναστάση (αλλά και την είσοδο του νεοαποκτηθέντα από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, Κώστα Γιοβανόπουλου) και μετά το 75′ ανέβασε στροφές, με αποτέλεσμα να βγει απειλητικά στα καρέ του Κερμανίδη.

Το 0-0 όμως παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό τις ισοπαλίας, παραμένοντας αήττητες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Σακελλάρης (75′ Σαμαράς), Βακαλίδης, Μάραντης, Δημητρίου, Καραμεταξάς, Βλαχοδήμος, Μπράτσης (86′ Μπαξεβάνος), Γιαμαλίδης (77′ Ιτσκάρας), Παρθενόπουλος, Νούσης (59′ Κακούδης).

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Γκατζίδης, Παντόπουλος, Κούκλης, Κούκλας, Αναστάσης (90+2′ Ρογιάννης), Μιχαηλίδης (58′ Γιοβανόπουλος Κ.), Γκίτσας (87′ Γιοβανόπουλος Γ.), Νατσικόπουλος (54′ Σιτσάνης), Παπαδόπουλος, Ατανάσοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected