Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Η Ημαθιώτικη τριπλέτα στην Κατερίνη και οι ορισμοί της ΚΕΔ στα ματς της 2ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής

Ανακοινώθηκαν σήμερα (4/10) οι διαιτητές και βοηθοί της 2ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Στον εκτός έδρας αγώνα του ΦΑΣ Νάουσα στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό, η ΚΕΔ επέλεξε τον Φώτη Φωτιάδη από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Χρήστο Τζιαμπάση και Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Ιωαννίδης από τις Σέρρες.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που θα μεταβεί στη Χαλάστρα για να αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό, ματς το οποίο θα διευθύνει ο Γιάννης Γκαραγκάνης από την Πιερία, με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Γιώργο Θεοδώρου από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Αμυγδαλής από τις Σέρρες.

Η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται την Κυριακή 8/10 στην Ημαθία είναι ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, που υποδέχεται τον ιστορικό Εδεσσαϊκό, σε μια αναμέτρηση στην οποία ρέφερι θα είναι ο Δημήτρης Ρούσσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδημητρίου και Αλέξανδρο Αναστασίου από τη Λάρισα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γρηγόρης Ρόντσης από την ΕΠΣ Καστοριάς.

Τέλος, οι Γιώργος Βρέσκας, Κώστας Γιάντσης και Μιχάλης Κελεσίδης από την Ημαθία, θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Πιερικού με τον Μακεδονικό, ενώ ο Κώστας Τσιλογιάννης ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα του Ερμή Αμυνταίου με τη Δόξα Κρανούλας.

δείτε τους ορισμούς της 2ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected