Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-1, 4-5 πεν (photos+vid)

Το πιο δραματικό παιχνίδι της φάσης των “16” στο γήπεδο της Χαρίεσσας, όπου ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην αναμέτρηση κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Ο “δικέφαλος” ξεκίνησε δυνατά, πίεσε πολύ την άμυνα της ΑΕΧ και θα μπορούσε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ, ωστόσο αυτό το κατάφερε στο 43′ η γηπεδούχος ομάδα και συγκεκριμένα με τον Λύτη, ο οποίος στόπαρε ανενόχλητος τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεόκλητου Ιωαννίδη και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν αυτοί που ανέβασαν στροφές, κυνήγησαν το δεύτερο γκολ (δύο καλές στιγμές με Λύτη και Καϊσίδη), ωστόσο ο Αργυρόπουλος είχε άλλη άποψη και με ωραία κίνηση και πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Ακολούθησε ένα γκραν-γκινιόλ παιχνίδι, που πήγε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος της παράτασης.

Στο πέναλτι, οι δύο ομάδες αστόχησαν από ένα στα πρώτα 5 της σειράς, ωστόσο το καθοριστικό ήταν το 6ο για την ΑΕΧ, το οποίο εκτέλεσε ο Κοτσογιαννίδης σημαδεύοντας το δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Μπακάλη

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Δελητζάκης, Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Κοτσογιαννίδης, Τουμαράς (65′ Κρουσταλλάς), Λύτης, Ίντος (100′ Σαρακατσιάνος), Δάτσης, Καϊσίδης (65′ Τηλκερίδης).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Αθανασιάδης (75′ Ζωγράφος), Μπουκλάς Α., Βασιλείου (55′ Φωτιάδης), Κίτσας Λ., Κούκλας, Καρατάσιος, Χασάν (46′ Θεοδώρου), Πατατούκας, Αργυρόπουλος, Κίτσας Κ.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ και βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected