Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-4 (photos+vid)

Συνεχίζει με το απόλυτο στις νίκες ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που πέρασε και από την έδρα του Λιανοβεργίου.

Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση (προηγήθηκε μεσοβδόμαδα και η αναμέτρηση για το Κύπελλο, η οποία κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι) πήρε αυτό που ήθελε και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Νίκη Αγκαθιάς.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” του Μπάμπη Κούρα έδειξαν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια τους και για μία ώρα περίπου ήταν μέσα στο παιχνίδι, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, όπου ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή χωρίς όμως ιδιαίτερες επιθετικές πρωτοβουλίες, ο Αργυρόπουλος έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά και με ένα άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Καραλάζου που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Στο 32′ ο Πατατούκας σούταρε δυνατά περίπου 10 μέτρα εκτός περιοχής και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 37′ ο Τζέπης εκτέλεσε ωραία το φάουλ από τα αριστερά για τη Δόξα, το οποίο ανάγκασε τον Ευαγγελόπουλο να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε με στόχο να αυξήσει το προβάδισμα του και προειδοποίησε στο 54′ με το δυνατό σουτ του Πατατούκα, όμως ο Καραλάζος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ.

Η πίεση του “δικεφάλου” καρποφόρησε στο 62′ όταν ο Ανδρέας Μπουκλάς βρήκε με κάθετη στον κενό χώρο τον Θανάση Κίτσα κι αυτός αφού “έσπασε” το τεχνητό offside των αντιπάλων, πλάσαρε ιδανικά για το 0-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Δόξα, δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πατατούκα να χριστεί σκόρερ, ο οποίος άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Άρη Κούκλα και πλάσαρε ανενόχλητος “γράφοντας” το 0-3.

Στο 79′ οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Τζέπη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Θανάσης Κίτσας, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Καραλάζου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Πίτο.

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Ξανθόπουλος, Γερόπουλος, Μπουκλάς, Δρομπουλιανούδης, Μαυρίδης, Στεργιόπουλος (75′ Δρακούλης), Τζέπης, Κίτσας (85′ Κωνστάντος), Χατζηδημητρίου (46′ Ζαχόπουλος), Ουζούνης (72′ Κωνσταντίνου)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Α., Κίτσας Λ. (57′ Αραμπατζής), Αθανασιάδης, Καρατάσιος, Κούκλας Α., Κίτσας Θ., Χασάν (52′ Ζωγράφος), Πατατούκας (84′ Κούκλας Χ.), Αργυρόπουλος (84′ Θεοδώρου Ε.)

δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected