Football League - Super League 1

[Φιλική αναμέτρηση] Παναιγιάλειος – Παναιτωλικός 1-2

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα έδωσε το σημερινό φιλικό του Παναιτωλικού στο Αίγιο, όπου τα “καναρίνια” επιβλήθηκαν με 2-1.

Δόθηκε η δυνατότητα σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής τελευταία να πάρουν αγωνιστικό χρόνο. Όπως ο Μοράρ που έλειψε για περισσότερο από ένα μήνα λόγω τραυματισμού ή ο Χαντάκιας και ο Ροντρίγκες που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τότε που καθιερώθηκε το δίδυμο Μόρας – Μιχάι στην άμυνα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά ηττήθηκε με 1-2, αλλά το πάλεψε. Το γκολ για τους γηπεδούχους ο Σταματής στο 84′ με πέναλτι.

το φιλμ της αναμέτρησης στο agrinio-sports

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης (46′ Αθανασίου), Τσερκέζος (12′ λ. τρ. Ρέλλας), Παπαχρήστος (58′ Κοντοχρήστος), Στίκας (46′ Βλάχος), Ιντζίδης (73′ Σμίλτος), Γκούμας, Κασναφέρης (65′ Γκούφας), Αρναρέλλης (62′ Κόκκορης), Κριστέτο (46′ Μπρους), Γεωργακόπουλος (56′ Σταματής), Σκαρτσίλας (75′ Ντέμο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Σταματόπουλος (46′ Κουσιάδης), Μαρινάκης (46′ Νταλακούρας), Ρότσα (46΄Τσοκάνης), Χαντάκιας (73′ Χριστογιάννης), Ροντρίγκες (73′ Γιαννιώτης Δ.), Πάουλο (46′ Μπράβο), Λόπες (46′ Μπεχαράνο), Μάζουρεκ (46′ Βασιλούδης), Ντίας (46′ Γκασούκας), Ρόσα (46′ Παρράς), Μοράρ (46′ Μαρκόβσκι).

φωτ. από footballleaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected