Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΑΕ Χαρίεσσας 3-2

“Να χα χίλια μάτια” αναφώνησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας!

Κι αυτό γιατί, το σημερινό παιχνίδι του Μέγα Αλέξανδρου με την ΑΕ Χαρίεσσας είναι μακράν το πιο θεαματικό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα αλλά και αυτό που οι αμυντικοί των δύο ομάδων χρειάστηκαν…φιάλες οξυγόνου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα!

Ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου (βοήθησε και ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος) με 5 τέρματα, πάνω από 5 κλασικές ευκαιρίες, τριπλάσιες (ίσως και τετραπλάσιες) τελικές αλλά και όμορφα στιγμιότυπα, ήταν το σημερινό στην Αγία Μαρίνα. Δεν έλειψαν βεβαίως και οι διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι κ. Μελτζανίδη, κυρίως από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ζήτησαν τρία πέναλτι σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, με τον κίνδυνο να αμελήσουμε στοιχεία του ρεπορτάζ…

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Ντόγου, ο οποίος είδε τη μπάλα να έρχεται από τα αριστερά μετά από γέμισμα του Δημοσθένους και με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ηλιάδη, που δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα παρά την υπερέκταση.

Οι “κιτρινομαύροι” στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 21′, μετά από διαδοχικές κεφαλιές τριών παικτών της ΑΕΧ, ο Γραμματικός προσπάθησε να κρεμάσει τον Καϊσίδη αλλά η μπάλα κατέληξε στον ουρανό των δικτύων του υψηλόσωμου γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 24′ ο Γραμματικός και πάλι μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή και ο Πέγιος έπεσε με δύναμη για τάκλιν, μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας πως μαζί με τη μπάλα βρίσκει και τα πόδια του επιθετικού.

Στο 29′ και στο 32′ δύο νέες καλές στιγμή για την ΑΕΧ, τα σουτ όμως που επιχείρησε από δεξιά ο Λύτης, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καϊσίδης (το πρώτο) και κατέληξε άουτ αντίστοιχα (το δεύτερο).

Και ενώ η ΑΕΧ πίεζε για την ισοφάριση, στο 39′ ο Συμεωνίδης κινήθηκε ωραία από δεξιά μετά από κάθετη πάσα του Τεπετού, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ντόγος με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Ηλιάδη.

Στο 43′ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, που μετά τη σέντρα του Τουμαρά, ο Γραμματικός βρέθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε κατέληξε δίπλα από αριστερό δοκάρι του Καϊσίδη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Μέγα Αλέξανδρο, το σουτ όμως του Τεπετού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ηλιάδης ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τουμαράς πήγε να αιφνιδιάσει τον Καϊσίδη, όταν το φάουλ που εκτέλεσε περίπου από το σημείο του κόρνερ είχε πορεία προς το πρώτο δοκάρι, όμως ο υψηλόσωμος πορτιέρο απέκρουσε πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Στο 63′ διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΧ, αρχικά στο σουτ του Λύτη και στη συνέχεια το γυριστό του Καϊσίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καϊσίδης.

Στο 73′ η εντυπωσιακή κάθετη του Συμεωνίδη στον κενό χώρο, είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει “μάτι” τον Κελεσίδη, ο οποίος πέρασε και τον Ηλιάδη για να “γράψει” το 3-0, μέσα σε πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν άμεση και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Θεόκλητου Ιωαννίδη, ο αδελφός του Ζαχαρίας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καϊσίδη.

Η αντεπίθεση της ΑΕΧ είχε και συνέχεια όταν στο 80′ ο ωραίος συνδυασμός των παικτών του Χρήστου Μποζίνη είχε ως αποδέκτη τον Δελητζάκη, ο οποίος με ένα ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Καϊσίδη.

Ακολούθησε ένα…τρελό και παλαβό 10λεπτο, όπου σημειώθηκαν 4 ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ενώ στο 90+4′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Σταμάτη μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι κ. Μελτζανίδη, ενώ το φύλλο αγώνος είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους “κιτρινόμαυρους” καθώς έχουν καταγραφεί είσοδος φιλάθλων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Καϊσίδης, Πέγιος, Κολίτσης, Λιάπης, Συμεωνίδης, Δημοσθένους, Φράγγης (65′ Κούβαρος Μ.), Τεπετός (88′ Τηλκερίδης), Αργυρόπουλος, Ντόγος (55′ Κελεσίδης), Μουχτάρης (82′ Μπάκανος).

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Κρουσταλλάς (66′ Τηλκερίδης), Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Κοτσογιαννίδης, Τουμαράς, Λύτης, Ίντος (70’Δελητζάκης), Γραμματικός, Δάτσης (46′ Καϊσίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected