Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 0-1

Σπουδαίο “διπλό” για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου στο Μακροχώρι, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε για 40 περίπου λεπτά με 10 παίκτες.

Η ομάδα του Αντώνη Κασάπη πέρασε αλώβητη από μια έδρα που θα δυσκολευτούν αρκετοί, εκεί όπου γνώρισε την ήττα και ο ΓΑΣ Κοπανού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις επιθετικές τους πρωτοβουλίες στο παιχνίδι και μάλιστα δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, με γκολ που σημείωσε ο Γιόχαν Κρίστο στο 79ο λεπτό.

Ο επιθετικός με καταγωγή από την Αλβανία, είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “οράνιε” από τον Αετό Φούρκας της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Αντώνης Κασάπης, από την κοινή τους θητεία στον εν λόγω σύλλογο.

Το παιχνίδι κινήθηκε στην κόψη του ξυραφιού και παρά το γεγονός πως δεν ήταν τόσο ποιοτικό όσο θα ήθελαν οι 100 και πλέον θεατές, είχε τις συγκινήσεις που το κράτησαν ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει απειλητικά στα καρέ του Μπαρούτα. Τα σουτ των Πίκου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου δεν απέβησαν μοιραία για τους “οράνιε”, οι οποίο κράτησαν το μηδέν στο πρώτο μέρος, όμως αναγκάστηκαν να χάσουν έναν παίκτη τους με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου.

Ήταν το 51ο λεπτό της συνάντησης όταν ο ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλος απέβαλε τον Φουντούκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αυτομάτως, το αριθμητικό πλεονέκτημα έδινε σημαντικό προβάδισμα στο Μακροχώρι, στοιχείο όμως που δεν εκμεταλλεύτηκε.

Οι αλλαγές από πλευράς φιλοξενούμενων, τόνωσαν αγωνιστικά την ομάδα και ειδικότερα του Κρίστο ήταν και η πιο καταλυτική, με τον νεαρό επιθετικό να φτάνει στο γκολ έξι μόλις λεπτά στο ντεμπούτο του.

Στα 15 περίπου λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση (εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και ο ανέτοιμος Γιώργος Τσακαλίδης), ωστόσο όλες οι προσπάθειες ανακόπηκαν εν τη γενέσει τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Γ. και Ασβεστάρα

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σουροβίκης, Ηλιάδης, Ταγκαλίδης (73′ Κούχια), Τσαουσίδης, Χερίδης Μ., Σταματίου (60′ Σγούρος), Μουρατίδης, Παπακωνσταντίνου Γ., Λουκίδης, Παπακωνσταντίνου Δ. (81′ Τσακαλίδης), Πίκος.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Μπαρούτας, Τσέργας, Κόκκαλης (73′ Κρίστο), Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Λάζος, Μπεκτάς, Φουντούκης, Χατζηβασιλειάδης (56′ Ριστέμογλου), Δεμιρτζόγλου (46′ Παπαδόπουλος Γ.), Πέτκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected