Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Ρήγας Φεραίος – Βόλος ΝΠΣ 2-3

«Δύο στα δύο» για τον ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους «κυανέρυθρους» να φεύγουν με το «διπλό» από το Βελεστίνο, επικρατώντας με 3-2 του Ρήγα Φεραίου.

Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Βουρνέλη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς διαμαρτύρονται έντονα για το πέναλτι που σφύριξε εις βάρος του Ρήγα στο 27′ (θεωρούν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής), με το οποίο ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε σε 1-1.’

Ηρωικά μαχόμενος έπεσε σήμερα ο Ρήγας Φεραίος που προηγήθηκε νωρίς πιστεύοντας σε ακόμα ένα θρίαμβο στο Δημοτικό Στάδιο αλλά υπέστη την ανατροπή από τον πολύ ποιοτικό Βόλος ΝΠΣ, με τους Κυανόλευκους να έχουν παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Βουρνέλη και απλώς να μειώνουν το σκορ στιγμές πριν τη λήξη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο mousikovagoni.com

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Μπόρας (72′ Καναβός), Παπακώστας (64′ Παπακώστα), Γεωργατζής (84′ Λάμπρου), Τσιώλης (46′ λ. τρ. Τσελεπής), Τζέκα.

Βόλος ΝΠΣ: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (58′ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος (66′ Μελισσόπουλος), Πέντα (80′ Κυπαρίσσης), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Zέρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected