Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 3-0

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τη Νίκη Αγκαθιάς, αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, που έχει φτάσει ήδη τα 23 τέρματα ενεργητικό ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι, με τον Απόλλωνα να φαίνεται απειλητικός μόνο στη φάση του Φλάβιο Ρόκο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το ματς είχε κριθεί.

Μπροστά σε 50 περίπου φιλάθλους, οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν με το…καλημέρα τις διαθέσεις τους και στο 2ο μόλις λεπτό άνοιξαν το σκορ.

Η μπάλα κινήθηκε στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης από πλευράς Νίκης, Ξαγοράρης και Παναγιώτης Κίτσας άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο “έσπασε” τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Τριανταφυλλίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Ταχτατζή.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, έχοντας τη μπάλα στην κατοχή τους και στο 35′ έφτασαν στο δεύτερο τέρμα τους, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι.

Ο Ξαγοράρης πήρε τη μπάλα στον άξονα και προς τα αριστερά, επιχείρησε το μπάσιμο στη μεγάλη περιοχή και ο Τσουλχάη του “έφραξε” το δρόμο με αποτέλεσμα ο ρέφερι κ. Λαζάρου να υποδείξει άμεσα στην άσπρη βούλα.

Ο Ζαρογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ταχτατζή, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 41′ λίγο έλειψε να γίνει το 3-0, όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Ζαρογιάννης από αριστερά κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο του Απόλλωνα

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, τα πάντα κρίθηκαν όταν και σημειώθηκε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα με ψιλοκρεμαστό αριστερό σουτ του Ξαγοράρη μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, που πέρασε πάνω από τον Ταχτατζή, ο οποίος ήταν αδύνατο να προλάβει τη μπάλα.

Στο μισάωρο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές στιγμές για διεύρυνση του σκορ, ωστόσο το 3-0 ήταν αυτό που “έγραψε” το φύλλο αγώνος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Αργυρίου

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Ιωακειμίδης, Μοσχόπουλος, Κίτσας Π. (76′ Αποστολόπουλος), Παπασυμεών, Ιορδανόπουλος, Ζαρογιάννης (63′ Στυλίδης), Πέτκος, Ξαγοράρης, Αντωνίου (85′ Γκέτσος), Βούλγαρης (70′ Γρηγοριάδης), Τριανταφυλλίδης.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ταχτατζής, Πρόιος, Ορφανίδης, Λιάτσος, Τουλουμτζής, Ρόκο, Γερμάνης (78′ Ροδοσνιώτης), Σαρκατζής (73′ Γκαϊδατζής), Σπυρίδης, Κουτούλης (35′ Σπυριδωνίδης), Τσουλχάη (46′ Σαντίνι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected