Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Αστέρας Παραποτάμου – ΑΕ Λευκίμμης 1-3

Με μεγάλη ανατροπή, η ΑΕΛ πέτυχε δεύτερη εκτός έδρας αυτή τη φορά στη Θεσπρωτία με αντίπαλο τον Αστέρα Παραποτάμου. Δύο γκολ ο Τσεβανέδης

Όπως αναφέρει το corfusports, μπορεί κόντρα στις κλειστές άμυνες όταν αγωνίζεται εντός έδρας να συναντά ακόμη δυσκολίες με συνέπεια τις δύο λευκές ισοπαλίες στη Λευκίμμη, με Θεσπρωτό και Σκουφά, ωστόσο, εκτός έδρας, η πρωταθλήτρια Κέρκυρας είναι εξαιρετική.

Η αρχή είχε γίνει στην Αμφιλοχία. Οταν η ομάδα του Γιάννη Σφακιανάκη είχε υπερκεράσει με 2-1 το εμπόδιο του Νέου Αμφίλοχου, και το.. δεύτερο μέρος παίχτηκε στην Ηγουμενίτσα.

Με την ΑΕΛ να κατακτά το δεύτερο (σε δύο αγώνες) εκτός έδρας τρίποντο της, στη φετινή της περιπέτεια στη Γ’ εθνική, απέναντι στον Αστέρα Παραποτάμου και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν αιφνιδιάσει τους Φαίακες ανοίγοντας το σκορ στο 6′ με τον Σουλιώτη.

Ωστόσο, αυτό το γκολ δεν πήρε από… κάτω τους Λευκιμμιώτες, οι οποίοι ισοφάρισαν με το Βαγγέλη Τσεβανέδη στο 44′, και με το “καλημέρα” στο δεύτερο μέρος(52′), έκαναν την ολική ανατροπή, με σκόρερ τον Σαμουηλίδη.

Για να έρθει στο φινάλε, πάλι, ο Τσαβενέδηξς, να υπογράψει μια και καλή το νέο διπλό της “Βασίλισσας”.

Συνθέσεις

Αστέρας Παραποτάμου: Πάντος, Σουλιώτης, Διαμάντης, Μητσέλος Α., Μητσέλος Σ., Μπάρκας, Γιάκης, Κάσο, Παπανδρέου, Γκόλιας,, Γιαννακός.

ΑΕΛ: Βαρέλης, Τσεβανέδης, Ηλίας, Θεοδωράκης, Σαμουηλίδης, Βούλγαρης, Μπονέρης, Σεντεμέντες, Ρογκότητας, Στέρεφ, Γαστεράτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected