Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] ΑΠΟΚ Βελούχι – Οπούντιος Μαρτίνου 0-1 (photos)

Με γκολ του Μάριου Τομόρι στο 78΄ το Μαρτίνο «άλωσε» την έδρα του ΑΠΟΚ, επικρατώντας με 0-1 στο Καρπενήσι.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε εμβόλιμα την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και παρουσία περίπου 300 θεατών.

Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη ηττήθηκε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική μέσα στο γήπεδο, αυτή την φορά έχασε από μια ομάδα, που έχει στόχο την παραμονή. Οι Ευρυτάνες είχαν την ελαφριά υπεροχή στο α΄ μέρος και έχασαν σπουδαία φάση 29΄ με τον Γιάννη Κακκάβα να προηγηθούν. Στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί και σε μια όμορφη αντεπίθεση του Μαρτίνου στο 78΄ δέχτηκαν το γκολ που σήμανε την 2η συνεχόμενη ήττα του ΑΠΟΚ και μάλιστα εντός έδρας.

Ο Οπούντιος Μαρτίνου του Μάκη Ζαχαρόπουλου πήρε ένα επαγγελματικό «διπλό» μέσα σε μια δύσκολη έδρα και μια νίκη που του δίνει σημαντικό ψυχολογικό και βαθμολογικό αβαντάζ εν όψει της συνέχειας. Οι Φθιωτοί πρόσεξαν σε όλο το ματς τα μετόπισθεν τους, κράτησαν το μηδέν και στο 78΄ σε μια έξοχη επιθετική προσπάθεια έφτασαν στο γκολ με τον Μάριο Τομόρι.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο evrytaniasport

Συνθέσεις

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος,  Λάππας Ν. (66΄ λ.τ. Κόλλιας), Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Λάππας Ι.,  Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, Κακκάβας (74΄ Λέρης), Βαρότσης (46΄ Δικαιόπουλος)

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μήτσιος, Ζάχαρης (66΄ Τομόρι), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Αδαμίδης, Ντούνης (13΄ λ.τ. Παπανικολάου), Χρυσαφόπουλος, Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος (74΄ Μπράχο), Πρέντι (92΄ Αγγελόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected