Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Καρίτσας  3-0 (photos)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης Παλαιοχωρίου, που κέρδισε και την ΑΕ Καρίτσας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής και φιγουράρει μόνος πρώτος στον 2ο όμιλο, με 13 βαθμούς.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα και ανάγκασε τους δευτεραθλητές Πιερίας να υποπέσουν σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα το ευρύ 3-0. Παρ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους στο παιχνίδι και θα μπορούσαν, αν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, να φτάσουν στο γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Οι πρωταθλητές Χαλκιδικής άνοιξαν το σκορ με τον Κωτάκη στο 18′, το 2-0 σημειώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουκουρώνα στο 71′, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σιμόνι στο 87′ με προβολή, έπειτα από σέντρα του Ανδρεάδη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης Τσιντογιάωης Κουκορώνας Τσότρας (55′ Προβατίδης), Αποστολάς, Αποστόλου, Σαμπιασβίλι, Ταΐρης, Σιμόνι, Καρλόπουλος (30′ λ.τ. Παπαδημητρίου / 80′ Ανδρέαδης), Κωτάκης (85′ Γκιάτας).

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης (90′ Παπαϊωάννου), Μαυρίδης, Μπέης (75′ Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης (62′ Βασιουρής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected